fredag 13 april 2012

Karismakoftan

Det artar sig, tror jag! Får väl göra armar också kan tänka, annars är det ju ingen kofta... Funderar på att kanske sticka några förkortade varv över nacken - eller kanske inte. Har aldrig gjort förkortade varv innan och får väl göra ett särskilt projekt för det kanske.

Idag har solen lyst på oss!!! Äntligen, har varit skittråkigt väder hela veckan! Vi har också varit på Bomässa och fått många funderingar om vad som är nästa projekt i huset, det är så många saker vi vill göra att det är svårt att prioritera. Men det är ju ett I-landsproblem får man väl säga.

Ha en bra helg! /Blenda

4 kommentarer:

 1. Det artar sig verkligen! Ser fint ut!

  SvaraRadera
 2. Tjusig! Och korta varv är kul! Tyckte det verkade klurigt ett tag, men min orange på-tvären-kofta bygger på korta varv. Man får se till att sno garnet runt maskan där man vänder och sticka den på nästa varv för att undvika hål, men detta förklaras på Youtube eller i böcker om man kollar upp korta varv. Himla bra idé med korta varv! Det är en sticknings-Einstein som kommit på det!
  :-))))

  SvaraRadera
 3. Stiligt! :)
  Gillar verkligen färgkombinationen på den där koftan!

  Har du plockat upp maskor för kanten? I så fall, är det svårt? Och hur har du löst det uppe vid halsen? Sitter nämligen med en halv(nåja)färdig kofta där jag inte löst hur jag ska avsluta kanterna...

  SvaraRadera