lördag 17 december 2011

Limakoftan - försök 1.


Så här ser den ut idag, och jag kommer att köra på lite till innan jag bestämmer mig för om jag ska repa upp eller inte. Det som jag är lite tveksom till är att jag hade så bråttom att komma igång att jag inte riktigt tänkte igenom hur jag ville ha halsen och framkanten. Samt att jag inte har gjort några knapphål, så om jag inte gör en påstickad kant så måste jag ha typ öglor eller krokar till knäppning. Ärmarna ska bli hellånga, men jag vet inte riktigt hur jag ska avsluta dem. Har funderat på att kanske hitta garn i samma färg men i annan kvalitet, kanske tunnare, eller glansigt...

Det jag gillar är flätan, och att den inte är så stor i halsöppningen, färgen och garnet! (Det mesta alltså! :-D)

8 kommentarer:

 1. Känner igen det där!
  Det är roligt att köra igång, och skapa lite efterhand. Men ibland får man inte riktigt till det.
  Jag tycker det ser bra ut, med fin fläta!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker den är jättesnygg!
  Hoppas jag får tålamod att sticka sådant....

  Ha en jätteskön fjärde advent. Hos mig snöar det faktiskt....blir genast mysigare tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att den ser jättefin ut!!!!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig tröja det ser ut att bli nyfiken på hur du kommer lösa knäppningen...det låter jättefint. Rött funkar alltid ser ut att vara en sån där varm härlig ton.

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Och God Jul och Gott Nytt stickår, då den röda koftan kommer att födas :-))) Den kommer att bli super, och jag håller med, uppifrån och ned är sååååååå mycket roligare. Jag sitter här och funderar på att starta något nytt, är inte riktigt sugen på det som jag har på G. Skall vila lite också, från alla anala kontrollanter ;-)) Killen med rumpfisteln var ju bara hur kul som helst! :-)))))) Må så gott!

  SvaraRadera
 6. En riktigt god Jul till dig också!!

  SvaraRadera