måndag 3 januari 2011

Färger, säger ni...


Sunkigt lampljus, men kanske syns det ändå vilka färger jag kör med nu? Det är en ganska ärtgrön färg, och en mörkturkos färg. Ser ganska bra ut tycker jag så här långt? :)

5 kommentarer:

 1. Ser bra ut! Och kul med grönt och turkost :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt med grönt och turkos.

  SvaraRadera
 3. Snyggt och ombyte förnöjer säger man ju! Kanske förnöjer färgbytet även att sticka ännu en pippi-tröja, kanske ;-) Du är väldigt snäll tycker jag som stickar åt andra än dej själv :-))))! Jag skall börja på en röd Birch (Drops alpacka, tänkte jag) till min mamma som fyller 70 i mars. Men det är den typen av händelser som måste till för att jag skall gå utanför zoo´t och sticka. En fråga, jag som aldrig stickar med olika färger i samma stickning, har du något bra tips på hur man snurrar garnerna på baksidan, för att de inte skall hänga löst alt strama åt? Och klipper du av det färgade garnet mellan de vita partierna, isåfall så blir det många trådar att fästa?
  Må så gott och njut av ledigheten! :-))))

  SvaraRadera
 4. Tack :-)
  Det jag misstycker mest med Acrylspetsarna är att garnet inte gled helt friktionsfritt på dem. Annars tycker jag de var helt ok. Men jag kanske ändrar mig jag med. För när jag har hört något om dem så har jag bara hört att de inte gillas.

  SvaraRadera